Despre noi

“ Universitatea de Vest din Timișoara înțelege faptul că o comunitate puternică se bazează pe valorile asumate de-a lungul timpului de către membrii săi și că oamenii sunt cei care îi dau consistență și îi conturează dezvoltarea.  Astfel, investește timp și resurse în susținerea membrilor săi, conștientă fiind că prestigiul ei depinde într-o foarte mare măsură de aceștia. 

          Pentru  noi, absolvenți, studenți, parteneri, colaboratori, cadre didactice,  Universitatea de Vest din Timișoara reprezintă mult mai mult decât locul unde ne finalizăm studiile,  implementăm proiecte de anvergură, dezvoltăm parteneriate academice, culturale sau socio-economice, urmărind dezvoltarea unui proces continuu de performanță în comunitate, atât la nivel individual cât și profesional. 

       Te așteptăm cu drag și entuziasm să faci parte din comunitatea Alumni UVTerra, prin completarea formularului de înscriere ca membru.”

 

Rectorul UVT,

Prof. univ. dr. Marilen Gabriel PIRTEA

Ce ne propunem?

Ne propunem o prezență activă în mediul socio-economic din care facem parte, ne propunem să facem accesibile cunoașterea, arta și sportul, fără compromis în ceea ce privește asimilarea acestor doctrine. 

Această dimensiune a implicării ne unește în diversitatea noastră, prin străduința noastră de a oferi în comunitate evenimente ştiinţifice, culturale, artistice şi sportive, în care invitaţii sunt personalităţi recunoscute pe plan naţional şi internaţional. 

“Think out the box” este credința în baza căreia noi  activăm în ultimii ani, fără tipare impuse, cu flexibilitate, determinare și atitudine proactivă.

În comunitatea Alumni UVTerra  își dau întâlnire oameni, idei, proiecte, perspective, toate întru valorificarea educației academice oferită de UVT în și pentru societate.

 

Descoperim excelența! Cariera devine un vis împlinit!