ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII ALUMNI

Generează schimbarea, călăuzește potențialul!

Programul Mentoring Alumni UVT îndeplinește un dublu rol: oferă studenților şi tinerilor absolvenți UVT oportunitatea neprețuită pentru dezvoltarea personală și profesională prin sprijinul și ghidajul unui mentor si, totodată, oferă mentorului contextul de a fi parte în procesul de educație profesională aplicată. Mentorii își oferă contribuția prin expertiză profesională și tehnici experimentate pentru a ajuta studenții și tinerii absolvenți UVT să îsi consolideze cunostiintele si abilitatile, să își construiască încrederea în sine, să își exploreze și definească mai bine obiectivele profesionale și opțiunile în carieră.

Alegând să fii mentor, împărtășești din experiența ta în carieră, din filosofia ta profesională, transmiți  tendințe și cele mai bune practici în dezvoltarea unui itinerariu profesional, oferi sfaturi de specialitate relevante pentru profilul de carieră, interesele și obiectivele studenților. Fiecare mentor  este repartizat unui grup mic de studenți sau absolvenți UVT, urmărindu-se calibrarea experienței sale profesionale cu disciplina de studiu și interesele de aprofundare profesională ale studentilor din grup. Pentru a implementa acest program avem nevoie să ne fii alături.

Să împărtășești în tânăra comunitate Alumni UVT expertiza ta!

 

Fii mentor!
Completează formularul de înscriere de mai jos și selectează “Da” la secțiunea “Vrei sa devii mentor al comunităţii noastre?”